MTVP: aan de slag met je team

25 september 2023

Ben je eerder al ingestroomd in Meer Tijd Voor de Patiënt (MTVP)? We raden je aan om de uitvoering van de MTVP-interventies op de agenda te houden in je praktijk. En er actief met je team mee aan de slag te gaan: hoe voeren we de interventies uit en wat is daarvoor nodig? Hoe helpen de interventies in je praktijk toekomstbestendige huisartsenzorg te bereiken? Want alleen op die manier biedt MTVP zoveel mogelijk meerwaarde voor je praktijk.

klok mtvp.jpg

Houd onze website in de gaten voor informatie, inspiratie en mogelijkheden om in te zetten op MTVP. Daar vind je bijvoorbeeld het individueel praktijkplan dat je als huisarts per jaar voor MTVP maakt. Ook voegen we doorlopend nieuwe geplande scholingen toe over MTVP. Bekijk welke MTVP-scholingen staan gepland en meld je aan!

LEAN

Triage

Digitalisering:

Positieve gezondheid:

Start je per 1 oktober 2023?
De komende periode benaderen onze praktijkconsulenten de praktijken die per 1 oktober 2023 instromen in MTVP. De praktijkconsulenten denken dan met je mee over de aanpak van MTVP: met welke interventies gaat je team aan de slag en wat is daarvoor nodig? Uiteraard ben je ook van harte welkom om alvast zelf contact op te nemen met je eigen praktijkconsulent.

Vragen
Heb je vragen? Je eigen praktijkconsulent ziet je telefoontje of e-mail graag tegemoet!

Terug naar overzicht