Tabblad GHC VS in VIPLive

18 juli 2022

Misschien heb je het al gezien in VIPLive. In het bundeloverzicht voor huisartsenpraktijken is sinds kort een nieuw tabblad zichtbaar: de zorgstraat GHC VS. Geen zorgen: je hoeft niks met dit tabblad te doen.

bundeloverzicht.PNG

De afkorting VS in dit tabblad staat voor VIPLive Samenwerken. Van softwareleverancier Calculus begrepen wij dat deze zorgstraat moest worden toegevoegd vanwege een kleine pilot. In deze pilot wordt met enkele deelnemende huisartsenpraktijken getest of digitale consultatie met apothekers meerwaarde heeft. Geen zorgen dus: je kunt dit tabblad negeren.

Tabblad Zorggroep ROEPNN 
Hetzelfde geldt voor het tabblad 'Coöperatie Zorggroep ROEPNN U.A. GLI' dat in het bundeloverzicht kan staan. Ook met dit tabblad hoef je niks te doen. 

Terug naar overzicht