Intervisie praktijkmedewerkers

Ben je praktijkmedewerker en wil je meedoen aan intervisie met andere praktijkmedewerkers? Meld je dan aan voor een intervisiegroep. De intervisiegroepen zijn bedoeld voor praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die betrokken zijn bij de uitvoering van zorgprogramma’s van de GHC.

Intervisie is een vorm van scholing en ontwikkeling. Het doel van intervisie is het op peil houden of verbeteren van het professioneel functioneren. Het is een methode om van successen en problemen in het werk te leren. Dit gebeurt door eigen casussen te bespreken met in dit geval andere praktijkmedewerkers.

Hoe aanmelden voor een intervisiegroep

Wil je je aanmelden voor een intervisiegroep? Kies hieronder dan een intervisiegroep in jouw regio en neem contact op met de desbetreffende contactpersoon. 

Rol GHC

De GHC heeft ondersteund bij het opzetten van deze intervisiegroepen. Nu deze intervisiegroepen zijn opgezet en alles loopt, heeft de GHC hier geen proactieve rol meer in. Maar op verzoek denken we graag met je mee. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij het vinden van een gastspreker bij één van je intervisiebijeenkomsten. Of wil je graag deelnemen aan intervisie en een intervisiegroep in jouw regio opstarten? Neem voor deze of vergelijkbare vragen contact op met Joke Beukema van de GHC.