Aanpassingen VIPLive: declaraties, vragenlijsten en accounts

29 februari 2024

Werklijsten vragenlijsten
Er zijn werklijsten beschikbaar voor de vragenlijsten. Op de werklijst zijn de statussen te zien van alle vragenlijsten die je hebt uitgezet naar alle patiënten. Groot voordeel hiervan is dat alle vragenlijsten van de patiënten hier zichtbaar zijn, en je dus niet meer per patiënt de vragenlijsten hoeft op te zoeken. Op die manier is direct duidelijk of er actie door de praktijk nodig is of dat er nog gewacht wordt op reactie van de patiënt. De werklijst is te vinden via Samenwerken > Werklijsten.

Herontwerp declaratiescherm
Het aanleverproces voor huisartsen wordt aangepast, zodat het intuïtiever werkt. Zo werkt het straks op basis van kwartaal in plaats van op basis van zorgstraat/zorgprogramma. Daarnaast komen er extra mogelijkheden in het aanleveren zoals het kopiëren van lijsten voor populatiezorgstraten en het aanleveren van lijsten met nul patiënten. Deze verbeteringen komen in het tweede kwartaal van dit jaar voor je beschikbaar.

Account aanvragen voor medewerkers van de praktijk
Het aanvraagproces van accounts voor medewerkers van de praktijk is versneld. Vanaf nu duurt het aanvragen van een account geen dagen meer, maar enkele minuten. Je vraagt een account aan via je profiel in VIPLive onder de knop praktijkinstellingen.

Terug naar overzicht