Deadline afronding project Chronische Nierschade opgeschoven

21 december 2023

Als huisartsenpraktijk kun je meedoen aan het project Chronische Nierschade (CNS). Deelname aan dit project biedt je de mogelijkheid om met een relatief kleine inzet van de huisartsenpraktijk, een grote gezondheidswinst voor je patiënten te behalen. Bovendien ontvang je hiervoor een vergoeding. De deadline voor afronding van dit project is opgeschoven naar 1 juli 2024. En je kunt je er als huisarts nog voor aanmelden.

In eerdere communicatie is vermeld dat je het project voor 31 december 2023 afrondt, om de vergoeding te kunnen ontvangen. Nog niet alle praktijken zijn in de gelegenheid geweest het project te starten en/of af te ronden. Om deze praktijken een extra kans te geven dit alsnog te kunnen doen, hebben we besloten de deadline op te schuiven naar 1 juli 2024. Dat geldt ook voor praktijken die nu al bezig zijn. Je mag het project alsnog voor 31 december 2023 afronden. Dit doe je door voor die tijd het formulier ‘afronden project CNS’ online in te vullen, via het portaal www.zorgverlenersgroningen.nl. Dan ontvang je de vergoeding in januari 2024. Als je het formulier na 31 december 2023 invult en aanlevert, ontvang je de vergoeding pas later.

Ook meedoen
Wil je ook deelnemen aan het project CNS, maar heb je je nog niet aangemeld? Dit kan via de aanmeldlink die we in april 2023 hebben gedeeld met de huisartsen die voor het project CNS in aanmerking komen.

Vragen
Bij inhoudelijke vragen over het project, kun je contact opnemen met je praktijkconsulent. Voor vragen over de vergoeding, kun je terecht bij Nienke Boendermaker.

Terug naar overzicht