Uitbreiding gebruik portaal Zorgverleners Groningen

22 december 2022

Per 1 januari 2023 wordt de correspondentie van de GHC-praktijkconsulenten verzonden via het portaal Zorgverleners Groningen. Ook kun je vanaf dan via het portaal doorgeven dat je met een nieuw zorgprogramma wilt starten. Dit is een uitbreiding op dat de overeenkomsten en het inschrijven voor nascholingen al via het portaal verlopen.

Logo GHC zonder tekst in paint.png

Correspondentie GHC-praktijkconsulenten
De correspondentie van je GHC-praktijkconsulent (agenda’s en verslagen) wordt voortaan via het portaal Zorgverleners Groningen verzonden naar de contactpersoon van je praktijk. Je hoeft hiervoor niet in te loggen: de contactpersoon ontvangt nog steeds de correspondentie per e-mail. Let op: dit is het e-mailadres waarmee je toegang hebt tot het portaal.

  • Controleer in het portaal bij je organisatie of de gegevens nog juist zijn (contactpersoon, medewerkers, e-mailadressen). Zo weet je zeker dat je de correspondentie op de juiste manier ontvangt.

De contactpersoon kan de e-mail doorsturen naar de betrokken collega’s. Ook kunnen de contactpersoon en alle andere betrokken medewerkers de correspondentie terugvinden in het portaal. Dit doe je door in het portaal de praktijk/organisatie te selecteren. Vervolgens vind je de correspondentie terug in de map 'Mijn correspondentie' of onder 'Mijn berichten'.

Starten met een nieuw zorgprogramma?
Wil je starten met een nieuw zorgprogramma? Vanaf 1 januari 2023 kun je dit eenvoudig doorgeven via het portaal:

  • Ga naar het portaal en log in bij je organisatie.
  • Klik in het menu op de knop <Deelname (zorg)programma>
  • Vul in met welk programma je wilt starten. 
  • Je GHC-consulent neemt vervolgens contact met je op.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem contact op met je GHC-consulent. We helpen je graag!

Terug naar overzicht