Nieuwe praktijkconsulente: Erna Meijers

7 december 2022

We hebben een nieuwe collega: Erna Meijers. Sinds 1 november jl. werkt zij bij ons als praktijkconsulente. Ze stelt zich graag voor!

foto voorstellen 2 erna.jpg

Erna gaat huisartsenpraktijken ondersteunen en adviseren die deelnemen aan de ketenzorg, uiteraard samen met het team van praktijkconsulenten. Mede door Erna haar jarenlange ervaring in de huisartsenzorg hebben wij hier alle vertrouwen in! Erna: “Ik heb ongeveer tien jaar als praktijkondersteuner-somatiek gewerkt in het mooie Drenthe waar ik ook woonachtig ben. Interessant is het om nu ‘vanaf de andere kant’ aan de slag te zijn met ketenzorg en mijn ervaring als POH-S hierbij in te zetten.”

Hoe Erna haar rol als praktijkconsulente voor zich ziet? Daarover licht ze het volgende toe: “Ik vind persoonsgerichte zorg, persoonlijke groei en samen groeien belangrijk. Op die manier borgen we samen de kwaliteit van de huisartsenzorg en bevorderen we deze. Hierbij gebruik ik mijn eigen ervaring en kennis, maar jullie input is natuurlijk net zo belangrijk! Ik zie het als mijn taak om jullie te informeren over de laatste ontwikkelingen, maar ook jullie knelpunten en behoeften te inventariseren en hier actie op te ondernemen.”

Een goede en vertrouwelijke relatie met de huisartsenpraktijk en praktijkmedewerkers is hierbij de basis benadrukt ze: “Door er voor elkaar te zijn en samen te werken houden we plezier in ons werk en werken we samen aan goede en toekomstbestendige patiëntenzorg.”

Erna wordt aanspreekpunt voor de huisartsenpraktijken waar Henriëtte voorheen aanspreekpunt voor was: “Ik hoop de komende periode kennis te maken met jullie. De geplande afspraken zal ik vanaf heden overnemen. Staat er nog geen afspraak met je huisartsenpraktijk gepland? Je mag me altijd bellen of mailen om deze alvast in te plannen. Heb je een vraag of probleem, schroom niet en neem gerust contact met mij op. Mijn contactgegevens staan op de GHC-site.”
 

Terug naar overzicht