Even voorstellen: Martijn Schokker

31 oktober 2022

We hebben een nieuwe collega: Martijn Schokker. Als Projectleider Digitalisering versterkt hij het team Digitalisering. En daar zijn we blij mee! Hij stelt zich graag aan je voor.

Martijn Schokker.jpg

Vanuit zijn HBO-studie Management in de Zorg is Martijn altijd geïnteresseerd geweest in zorginnovatie en digitalisering. Misschien ken je hem al, want hij heeft zijn afstudeeropdracht ook bij ons uitgevoerd. Martijn zei hierover: “Het leuke aan afstuderen is dat ik dat bij de GHC mocht doen!” Voor deze opdracht onderzocht hij de waarde van Spreekuur.nl voor de huisartsenzorg. En hoe dit digitale platform het beste in gebruik kan worden genomen. Daaruit volgde een praktisch adviesrapport.

Martijn: “Als Projectleider Digitalisering ga ik verder aan de slag met digitalisering binnen de huisartsenzorg. Denk hierbij aan ondersteuning bij de implementatie van VIPLive. De uitdagingen voor de zorg nu en in de toekomst zijn groot maar ook ontzettend interessant. Het spreekt me vooral aan om te kijken naar nieuwe mogelijkheden binnen de digitale wereld. Daarbij zie ik het als belangrijke uitdaging dat innovatie echt een bijdrage moet leveren aan de huidige zorg. Waarbij digitaliseren dus niet een doel op zich moet zijn. Ik zou graag willen meedenken in de dingen die de huisartsenzorg echt nodig heeft op dit gebied. Graag ga ik hierover het gesprek aan en zou ik het leuk vinden om eens kennis te maken. Neem dus gerust eens contact met mij op!

Terug naar overzicht