VIPLive-app vervangen door Spreekuur.nl

8 juli 2022

Misschien is het je al opgevallen: sinds kort staat het logo van Spreekuur.nl op de actiepagina van de patiënt in VIPLive. De reden? Patiënten die voorheen via de VIPLive-app contact hadden met de huisartsenpraktijk, doen dat nu via Spreekuur.nl. Softwareleverancier Calculus heeft deze omzetting gedaan. Als zorgverlener blijf je gewoon werken in de bekende VIPLive-omgeving.

Calculus heeft patiënten die gebruikmaakten van de VIPLive-app van tevoren geïnformeerd over deze verandering, en over hoe ze toegang krijgen tot Spreekuur.nl. En wij hebben de huisartsenpraktijken geïnformeerd waarvan patiënten de VIPLive-app benutten.

Webinar Spreekuur.nl
Calculus gaf een webinar over Spreekuur.nl. Deze kun je eenvoudig terugkijken.

Vragen
Heb je vragen over de omzetting van de VIPLive-app naar Spreekuur.nl? Bel dan met VIPLive Support, via 088 - 528 10 20.
Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Ewout Kotterink, projectleider digitalisering, via e.kotterink@ghcgroningen.nl of 06-20054064.

Terug naar overzicht