Filtertool beschikbaar in VIPLive

8 juli 2022

Vanaf nu kun je via VIPLive zelf patiëntenlijsten aanmaken met de door jou gewenste filters. Dit doe je met de functionaliteit ‘Patiënten selecteren’, ook wel filtertool genoemd.

filtertool breed.PNG

Je kunt hiermee bijvoorbeeld filteren op episode of medicatie, voor patiënten in de ketenzorg en voor patiënten buiten de ketenzorg. 

Waar is de filtertool te vinden?
De filtertool staat in VIPLive onder de knop 'Inzicht' - 'Patiënten selecteren'. Staat de functionaliteit ‘Patiënten selecteren’ er voor jouw praktijk niet tussen? Neem dan contact op met Calculus via 088-5281020 of info@calculus.nl.

Handleiding en gratis webinar
In de handleiding van VIPLive lees je na hoe de filtertool werkt. Daarnaast organiseert softwareleverancier Calculus op donderdag 17 november 2022 een gratis webinar hierover, voor huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkassistenten. Daarnaast kun je alvast een opgenomen webinar terugkijken, op een moment waarop het jou uitkomt. Via deze pagina krijg je toegang tot dit opgenomen webinar. Handig!

Terug naar overzicht