Inzet van GHC op digitalisering en meedenken

23 maart 2022

Digitalisering is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en de ontwikkelingen binnen de zorg gaan razendsnel. De GHC wil op dit thema meer ondersteuning bieden. Zo zetten we dit jaar in op meer scholing en informatie over het gebruik van VIPLive, wordt online inzage van het medisch dossier door de patiënt belangrijker (programma OPEN) en hebben we meer aandacht voor het gebruik van patiëntenportalen en zelfmanagement door de patiënt.

Wil jij meedenken?
De juiste ondersteuning geven lukt alleen als mensen uit de praktijk meedenken. Daarom is de GHC op zoek naar huisartsen en praktijkmedewerkers die vanuit een klankbordgroep zo nu en dan met ons willen meedenken over digitalisering en e-health. Het gaat hierbij niet om een vaste werkgroep, de contacten zullen laagdrempelig zijn, waardoor het je weinig tijd kost.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carola Janssen, coördinator digitalisering, via c.janssen@ghcgroningen.nl of 06-18774502. Ze ziet je reactie graag tegemoet!

Terug naar overzicht