Nieuwe praktijkconsulente en vertrek twee praktijkconsulenten

23 december 2021

De GHC heeft sinds 1 december 2021 een nieuwe collega in het team van praktijkconsulenten: Ilse de Lange. Ze stelt zich graag voor! Daarnaast zijn de afgelopen tijd twee praktijkconsulenten gestopt bij de GHC.

Even voorstellen: Ilse de Lange
Praktijkconsulente Ilse houdt regelmatig contact met huisartsenpraktijken en denkt met hen mee waar nodig. Ook ondersteunt ze bij het organiseren van ketenzorg en bij het uitdragen van het kwaliteitsbeleid. Daarnaast zal ze actief meedenken over digitale ontwikkelingen en de vertaalslag hiervan naar de huisartsenpraktijk.

“De eerstelijnszorg is een innovatieve omgeving waar ik graag een bijdrage aan wil leveren. Ik hoop dat ik met mijn opgedane kennis, ervaring en positiviteit de praktijken goed kan adviseren en ondersteunen. Belangrijk vind ik hierin een goede relatie met huisartsen en praktijkmedewerkers, om samen nieuwe ontwikkelingen en knelpunten in de zorg op een constructieve manier aan te gaan. In de komende periode maak ik dan ook graag kennis met jullie!”
- Ilse de Lange, praktijkconsulente

Wil je contact opnemen met Ilse? Je vindt haar contactgegevens op de GHC-site.

Vertrek twee praktijkconsulenten
Inky van der Kwaak en Ankie Witteveen-Haaijer werken niet meer als praktijkconsulenten bij de GHC. Inky heeft 8,5 jaar voor de GHC gewerkt, Ankie 5,5 jaar. Beide oud-collega’s: bedankt voor jullie inzet en samenwerking!

Welke praktijkconsulente is aanspreekpunt voor welke huisartsenpraktijken?
Ilse is aanspreekpunt voor de huisartsenpraktijken van Inky en deels voor de praktijken van Ankie. De andere consulenten nemen de andere praktijken van Ankie over. De komende periode maakt Ilse afspraken met de praktijken om kennis te maken. Ben je huisarts of praktijkmedewerker en heb je een vraag voor de GHC? Je kunt altijd contact opnemen met je ‘eigen’ praktijkconsulente. Is het niet duidelijk wie de ‘eigen’ praktijkconsulent is? Neem dan contact op met Joke Beukema, via j.beukema@ghcgroningen.nl.
 

Terug naar overzicht