Ketenzorg in coronatijd: handreiking

30 november 2020

We begrijpen dat het wennen is om reguliere zorg te leveren in deze tijden van corona. Maar we attenderen u er graag op dat het belangrijk is om de reguliere zorg inclusief de ketenzorg zoveel als mogelijk weer aan te bieden. En juist nu is het extra van belang dat dit op een goede en veilige manier gebeurt. Bekijk de bijgewerkte GHC-handreiking die u hierbij helpt.

Door de huidige coronasituatie is het lastig om de zorg te leveren die u zou willen aan uw ketenzorgpatiënten. De fysieke controles zullen mogelijk lastig uit te voeren zijn, maar het contact met de patiënt blijft belangrijk. Bekijk welke controles en gesprekken in uw praktijk wel mogelijk zijn. Daarmee kunt u al veel ondervangen.

Bijgewerkte handreiking
In de recent bijgewerkte handreiking leest u meer informatie over het leveren van ketenzorg in coronatijd. De GHC heeft op 8 mei 2020 de eerste versie van deze handreiking naar de huisartsenpraktijken gemaild en op 23 juli 2020 ook een bijgewerkte versie gestuurd.

Bekijk de bijgewerkte handreiking - versie november 2020.

Terug naar overzicht