Informatiebijeenkomst Diabetes Challenge Groningen

28 januari 2021

De Bas van de Goor foundation organiseert op 11 februari 2021 een online informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge Groningen.

De Bas van de Goor Foundation vertelt tijdens deze bijeenkomst alles over de Nationale Diabetes Challenge (NDC) in Groningen. Wat is het belang van de NDC? Hoe kunt u van start met de NDC? Welke ondersteuning kunt u verwachten? En hoe wordt rekening gehouden met de laatste coronamaatregelen? Deze én andere vragen komen aan de orde. 

Over de Diabetes Challenge Groningen
De Diabetes Challenge Groningen is de regionale versie van de Nationale Diabetes Challenge (NDC). De NDC is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Deelnemers wandelen ongeveer 20 weken lang samen met hun zorgverlener, welzijnsprofessional en/of buurtsportcoach één keer per week in eigen buurt.

Informatiebijeenkomst: aanmelden en meer informatie
De online informatiebijeenkomst op 11 februari 2021 is bedoeld voor onder meer zorgverleners die zich willen inzetten voor de Diabetes Challenge Groningen. Heeft u interesse in deze informatiebijeenkomst? Meld u dan aan via dit inschrijfformulier.

Meer informatie vindt u in onderstaande uitnodiging afkomstig van de Nationale Diabetes Challenge.

Uitnodiging informatiebijeenkomst Diabetes Challenge Groningen

Terug naar overzicht