GHC Groningen

 
Nieuws

Nieuwe collega’s GHC

De GHC heeft vier nieuwe collega’s gekregen, vanwege het vertrek van Marleen Smit (praktijkconsulent), Jose Drent (bestuurs- en directiesecretaresse) en Margreet Ploeg (secretaresse) en doordat de activiteiten bij de GHC zijn toegenomen. Graag stellen we onze nieuwe collega’s aan u voor.

Remma Gorter brengt als praktijkconsulente bezoeken aan huisartsenpraktijken. Zij ondersteunt huisartsen en praktijkmedewerkers bij het voldoen aan het kwaliteitsbeleid en bij het starten met een nieuw zorgprogramma. En ze geeft hen advies hierover. Daarnaast kunt u bij haar terecht met vragen over de ketens COPD en Astma.

 

“Van het helpen van huisartsen en praktijkmedewerkers krijg ik de meeste energie. Essentieel vind ik laagdrempelig contact en op een praktische wijze werken aan de zorgkwaliteit binnen uw praktijk. Daarnaast ligt mijn hart bij de longziekten. Ik kijk uit naar een persoonlijke kennismaking!”

– Remma Gorter, praktijkconsulente

 

Ina de Vries denkt als beleidsadviseur mee over nieuwe ontwikkelingen in de werkregio van de GHC, zoals ten aanzien van oogheelkunde en voetzorg. Daarnaast is patiëntenparticipatie haar aandachtsgebied.

 

“Mijn doel is om via een projectmatige aanpak de zorg nog meer in lijn te brengen met de wensen van zorgaanbieders en patiënten. Ik hecht waarde aan samenwerking, zodat je met elkaar tot de beste resultaten komt!”

– Ina de Vries, beleidsadviseur

 

Florien Postema en Sara Moes zorgen dat alles op rolletjes loopt op het secretariaat van de GHC. Florien werkt als bestuurs- en directiesecretaresse voor de GHC, de Huisartsenkring en ELANN. Sara is de duocollega van Florien en werkt als secretaresse hoofdzakelijk voor ELANN, en bij afwezigheid van Florien voor de GHC en de Huisartsenkring.

 

“Twee maanden geleden ben ik als bestuurs- en directiesecretaresse begonnen bij de GHC (en ELANN). Sindsdien gaat er een boeiende wereld voor mij open. Mijn doel is om veel te leren, plezier te hebben en vooral mijn steen(tje) bij te dragen.”

– Florien Postema, bestuurs- en directiesecretaresse

 

Ik vind het ontzettend leuk om terug te keren in mijn oude rol als secretaresse. Ik kijk uit naar een leerzame en gezellige samenwerking. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Graag tot ziens en anders: tot horens!”

– Sara Moes, secretaresse

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met één van de nieuwe collega’s? U vindt hun contactgegevens op de medewerkerspagina van de GHC-site.

Sara (l.) en Remma

 

 

Florien (l.) en Ina

 

--

10 juli 2019

Nieuwsarchief »